tiistai 12. kesäkuuta 2012

Vaunulelu

Lisää tekstiä aiheesta "vaunujen tuunaus vähällä rahalla". Kävin suorittamassa vakoilua Brion edustajaliikkeessä. Tarkoituksena oli alunperin ostaa vaunuihin roikkumaan joku killutin, mutta 10-20 euroa tuntui jotenkin aika suolaiselta hinnalta, etenkin kun lelut eivät mielestäni olleet kovin kivoja. Mukaan tarttui (aiemmassa postauksessa nähtyjen BabyBantz-aurinkolasien lisäksi) kuitenkin idea siitä, millaisella mekanismilla vaunulelu kannattaa Brioihin kiinnittää!

Tuulensuojaläppä kiinnitetään kuminauhalenkkeihin, mutta sen ollessa alhaalla lenkin ovat vapaana, jolloin niihin saa hyvin kiinnitettyä jonkilaisen vaunulelun.


Ostin joku aika sitten kierrätyskeskuksesta siistin kalamobilen, jolle en sitten oikein keksinytkään ripustuspaikkaa. Mobilea on ainakin aiemmin myyty Ikeassa. Siinä on kuusi kalaa, joista kolme käytin tähän vaunuleluun, loput jäivät vielä odottamaan uutta inspiraatiota - saisokohan niistä ongintapelin pojalle sitten kun hän kasvaa? Samanlaisen vaunulelun voi helposti toteuttaa mistä tahansa leluista, joissa on ripustuslanka, tai joihin se on mahdollista kiinnittää. Kuinka ihanaa katseltavaa ja tunnusteltavaa olisivatkaan huovutetut pienet eläimet!


http://i279.photobucket.com/albums/kk148/arkangeli76/fissukaverit-pieni.jpg
Kuva ehjästä mobilesta jäi ottamatta, pikainen googlaus tuotti tulosta joten kuva on lainattu täältä. Kiitos!

Leikkasin kalat irti mobilesta ja tein nauhoihin tukevat solmut sopiville korkeuksille. Solmut jäävät kaksinkerroin ommellun nauhan sisään, kiinnittäen lelut nauhaan tukevasti. Hieman harmittaa ettei kotona ollut juuri ompeluinspiraation iskiessä mustaa nauhaa, vaan jouduin käyttämään valkoista. Mutta kun ompelemaan oli päästävä HETI!

Kevään ja kesän kunniaksi oranssi, keltainen ja vihreä kala pääsivät killumaan Pietun leluun.

Kiinnitys hoituu näppärästi tarranauhan palasilla, jotka sai ommeltua tukevasti kiinni samalla kun ompelin nauhan reunat ja kiinnitin kalat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Satunnainen tai vakituinen vierailija, luen kommenttejasi mielelläni!