tiistai 20. huhtikuuta 2010

Ja siellä kaikilla oli nii-iin muu-kaa-vaa...!
















Ajatteli tänne blogiin laittaa muistoksi kuvan kevätkauden avajaisten seisovasta pöydästä. Tarjolla oli kermaperunoita, chili-punaviinikastiketta (postasin punkkukastikkeen ohjeen jo aiemmin, tällä kertaan mukaan hyppäsi myös puolikas chili), parmesan-rucola-risottoa, paahtopaistia (uunista ulos 60 asteisena jotta maistuisi kaikille) sekä yrttisiä puolikuivattuja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa salaattipedillä. Jälkiruoaksi mansikka-valkosuklaa juustokakkua Dominopohjalla. Ruokaa meni 15:sta ihmiselle järkyttävä määrä: 3kg perunoita, risottoa kuudesta desistä riisiä, lihaa 2,5 kg ja kastiketta hämmentävät 1,2 litraa!!! Ja kaikki syötiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Satunnainen tai vakituinen vierailija, luen kommenttejasi mielelläni!