tiistai 6. huhtikuuta 2010

Mustikkamalja
















Synttärikakun korvasi jääkaapista löytyneistä aineksista kasattu mustikkamalja. Annos oli tosi kaunis Iittalan Essence-cocktailmaljaan kasattuna. Me emme kaivanneet annokseen sokeria, toki sitä saa lisätä jos kaipaa makeampaa herkkua.


Mustikkamalja (2 annosta)

2 dl vaniljan makuista rahkaa (Valio)
1 dl maustamatonta jogurttia
1-2 dl mustikoita
2 palaa Fazerin sinistä
2 palaa valkosuklaata


1. Sekoita rahka ja maustamatonjogurtti. Takista maku, lisää halutessasi sokeria.
2. Jaa rahka kahteen maljaan. Lusikoi päälle mustikat.

3. Rouhi suklaapalat ja jaa suklaamurut maljojen pinnalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Satunnainen tai vakituinen vierailija, luen kommenttejasi mielelläni!