Ruokaohjeita, käsitöitä, vauva-arkea, talon rakentamista, sisustamista. Elämänmakuista sähellystä projektista toiseen. Arjen hyviä hetkiä ja oivalluksia.
tiistai 6. huhtikuuta 2010
Mustikkamalja
Synttärikakun korvasi jääkaapista löytyneistä aineksista kasattu mustikkamalja. Annos oli tosi kaunis Iittalan Essence-cocktailmaljaan kasattuna. Me emme kaivanneet annokseen sokeria, toki sitä saa lisätä jos kaipaa makeampaa herkkua.
Mustikkamalja (2 annosta)
2 dl vaniljan makuista rahkaa (Valio)
1 dl maustamatonta jogurttia
1-2 dl mustikoita
2 palaa Fazerin sinistä
2 palaa valkosuklaata
1. Sekoita rahka ja maustamatonjogurtti. Takista maku, lisää halutessasi sokeria.
2. Jaa rahka kahteen maljaan. Lusikoi päälle mustikat.
3. Rouhi suklaapalat ja jaa suklaamurut maljojen pinnalle.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Satunnainen tai vakituinen vierailija, luen kommenttejasi mielelläni!